Az egyik hivatalos, a Kutya Játék Kutyabolt által működtetett blog, kutyás hírekkel, kutyás idézetekkel, kutyatáp véleményekkel, aranyos fotókkal, vicces videókkal, a legjobb kutyás viccekkel, híres gazdikkal, a legjobb kutyás filmekkel, és sok mással ami szórakoztatja a kutya imádókat.

One of the official Kutya Játék Dog Shop blogs with dog news, dog quotes, dog food reviews, cute photos, funny videos, the best dog jokes, celebrity dog owners, the best movies featuring dogs and lots more to entertain dog lovers.


2015. március 9., hétfő

Labrador Retriever - Kutya Fajták

Labrador Retriever - Kutya Fajták

Labrador Retrievereket eredetileg vadászatra tenyésztették Angliában az első ,és második Earls of Malmesbury idején a 19. században.

image

St. John’s vízi kutyából (ami újfullandi néven is ismert). A nevüket a Labrador tartományról kapták ami Kanadában található.

Labradoroknak nagyon jó a szaglásuk, ezért ideális nyomkereső kutyák, jól kiszagolják a tolvajokat, betörőket, terroristákat. Labradorokat gyakran képzik ki különböző munkákra is.

Sportos, játékos, barátságos és intelligens kutya fajta, és nagyon kedvelt családi kedvencek. Talán ezért ők a legnépszerűbb kutyák Ausztráliában, Kanadában, Új-Zélandon, Angliában és az Egyesült Államokban.


A labradorok előszeretettel visznek különböző tárgyakat a szájukban, igen óvatosan is. A Labrador retrieverek még tojást is képesek úgy a szájukban hozni, hogy az eltörne.

Sok Labrador szerepelt filmekben is vagy animációkban, mint Brian Griffin a fehér labrador a Family Guy című tv műsorból, vagy a Neighbours című sorozatban Bouncer nevü labrador, Marley, a Marley meg én című filmből, Az úton  hazafelé című filmből Lutri a Labrador, és persze az Andrex nevü toalett papír márka reklámkutyája, az édes kis labrador.

Amerika korábbi elnökének, Bill Clintonnak is volt két labradorja, Vlagyimir Putyinnak pedig egy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése