Az egyik hivatalos, a Kutya Játék Kutyabolt által működtetett blog, kutyás hírekkel, kutyás idézetekkel, kutyatáp véleményekkel, aranyos fotókkal, vicces videókkal, a legjobb kutyás viccekkel, híres gazdikkal, a legjobb kutyás filmekkel, és sok mással ami szórakoztatja a kutya imádókat.

One of the official Kutya Játék Dog Shop blogs with dog news, dog quotes, dog food reviews, cute photos, funny videos, the best dog jokes, celebrity dog owners, the best movies featuring dogs and lots more to entertain dog lovers.


2015. február 13., péntek

Uszkár - Kutya Fajták

Sokak számára az uszkár Franciaországból, de az uszkár eredetileg Németországban tenyésztették a vízi kutyát: (kutyák, akik szeretik a játékot a vízben).

Uszkárt most három típusú méretben tenyésztik: szabványos méretű, hagyományos, kisméretű és a mini. A standard uszkár a legrégebbi fajta, a legújabbal szemben az American Kennel Club mini uszkár, az elsőt Angliában tenyésztették a 18. században.

Az uszkár egy nagyon intelligens, energikus, és barátságos kutyafajta bár lehet kicsit félénk az idegenekkel.

Nagyon jól idomítható, és kiképezhető kutyák. Imádják játékot és jó úszók. Általában nagyon jók a kutyasportban.

A normál méretű uszkár fajták alkalmasak kisgyermekes családoknak mivel a legtöbb nagyon kedves és a szelíd, míg a kisméretű és játék fajták általában jobban illenek azokba a családokba ahol tinédzserek, vagy idősebb gyermekek vannak.

Uszkár nem szereti egyedül lenni, viszont nagyon szereti, ha mindig ott lehet ahol a család van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése