Az egyik hivatalos, a Kutya Játék Kutyabolt által működtetett blog, kutyás hírekkel, kutyás idézetekkel, kutyatáp véleményekkel, aranyos fotókkal, vicces videókkal, a legjobb kutyás viccekkel, híres gazdikkal, a legjobb kutyás filmekkel, és sok mással ami szórakoztatja a kutya imádókat.

One of the official Kutya Játék Dog Shop blogs with dog news, dog quotes, dog food reviews, cute photos, funny videos, the best dog jokes, celebrity dog owners, the best movies featuring dogs and lots more to entertain dog lovers.


2015. február 12., csütörtök

Mopsz - Kis Testű Kutya Fajták

Mopsz az egyik legnépszerűbb kistestű kutya. Eredetileg Kínából származik a mopsz, játékosak, intelligensek és társaságkedvelők. A mopszok szeretik az eledelt és súlyfelesleget is felvehetnek, ha túl sokat esznek. Ideális családi kedvencek, mert barátságosak és jól kijönnek egymással, gyermekekkel, sőt a macskákkal. A Mopsz is nagyon alkalmas arra, hogy emberek, akik lakásban élnek,és szeretnének egy kutyát, tarthassanak, mert jól érzi magát lakásban is. A rövid szőrzet azt jelenti, hogy nem igényel sok ápolást és ez egy jó választás a kis kutya allergiásoknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése