Az egyik hivatalos, a Kutya Játék Kutyabolt által működtetett blog, kutyás hírekkel, kutyás idézetekkel, kutyatáp véleményekkel, aranyos fotókkal, vicces videókkal, a legjobb kutyás viccekkel, híres gazdikkal, a legjobb kutyás filmekkel, és sok mással ami szórakoztatja a kutya imádókat.

One of the official Kutya Játék Dog Shop blogs with dog news, dog quotes, dog food reviews, cute photos, funny videos, the best dog jokes, celebrity dog owners, the best movies featuring dogs and lots more to entertain dog lovers.


2015. február 7., szombat

Dog Chow - Kutya Táp Márkák


Dog Chow egy kutyatáp. A márkát a Nestlé Purina Pet Care birtokolja, aki gyártását is végzi. Puppy Chow-t - a fiatal kutyáknak - és a Purina One állateledelt. Purina gyökerei 1894-re nyúlik vissza, amikor az alapító,

William H. Danforth kezdte el gyártani a takarmányokat a különböző haszonállatoknak, Purina Mills néven. Az uralkodó márka minden állat esetében általában a továbbiakban található meg: "Chow"; így volt "Purina horse Chow", "Purina Dog Chow", "Purina Cat Chow", "Purina rabbit Chow", "Purina Pig Chow", és még "Purina Monkey Chow".

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése