Az egyik hivatalos, a Kutya Játék Kutyabolt által működtetett blog, kutyás hírekkel, kutyás idézetekkel, kutyatáp véleményekkel, aranyos fotókkal, vicces videókkal, a legjobb kutyás viccekkel, híres gazdikkal, a legjobb kutyás filmekkel, és sok mással ami szórakoztatja a kutya imádókat.

One of the official Kutya Játék Dog Shop blogs with dog news, dog quotes, dog food reviews, cute photos, funny videos, the best dog jokes, celebrity dog owners, the best movies featuring dogs and lots more to entertain dog lovers.


2014. december 15., hétfő

Royal Canin Kutyatáp

A Royal Canin az egyik legelismertebb, és legnépszerűbb kutya táp márka. A gyár magas minőségű kutyatápot állít elő (bele értve a száraz tápokat is) a vásárlói számára.

Ha ön már Royal Canin táppal eteti kutyáját, vagy macskáját, akkor biztosan tudja, hogy mennyire népszerű.

Viszont ha még nem próbálta ki a Royal Canin termékeit, akkor lehet, hogy ön érdekelt lesz ebben. Ebben a rövid leírásban sok minden hasznosat, és linkeket talál a Royal Caninról.
Royal Canin ismertető :
A Royal Canint, Jean Cathary egy állatorvos (sebész) 1967 ben alapította saját állatorvos rendelőjében Franciaországban, Gard régiójában.

Megvizsgálta a háziállatoknál fellelhető, a helytelen táplálkozás okozta megbetegedéseket, (különösen a bőr és szőr betegségeket ), Jean Cathary kifejlesztett egy gabona alapú eledelt, amit saját kemencéjében, és garázsában kezdett előállítani.

Tapasztalatai szerint annyira sikeres volt a táp a háziállatok problémáinak enyhítésére, hogy azonnal felhagyott állatorvosi tevékenységeivel, és belelendült az állateledel gyártásba.

Abban az időben, behozott az országba egy új típusú addig még nem használt, gyártási technológiát az usa-ból, és ezáltal ő lett az első számú kutya-macska száraztáp gyártó Franciaországban, akik először használtak gyártósort.

A Royal Canin számot tevő fogyasztója, először abban az időben tenyésztők voltak (különös képpen Német juhász tenyésztők). A Royal Canin márkanév az elsők között volt aki TV reklámot készített, az állateledelek promótálására. A termelés 1970-es évekig folyamatosan nőtt, és részvénytársasággá alakult., mint „Royal Canin R. T. (S. A.)

Egy nagyobb gyárat nyitottak Aimargues-ben, Franciaországban (ahol a mai napig is van a cég székhelye) és elkezdődött a szállítás szerte egész Európába. Negyven ember biztosította a termelést, mely évente ötszáz-ezerötszáz tonna takarmányt állított elő.

1972-ben Cathary eladja a céget, a Guyomarc’h-nevezetűnek, egysokkal nagyobb, családi állateledel vállalkozásnak,(alapította Jean Guyomarc’h 1954-ben) mely haszonállatok takarmányozására szakosodott.

A Guyomarc’h tulajdonában a Royal Canin tovább nőtt, és egy kutatási-fejlesztő központot létesített Saint-Nolf-ban Franciaország Brittany térségében, 1973-ban.

Az 1990-es években a Paribas bank felvásárolta a Guyomarc’h birodalmat, és 1994-ben elválasztotta a Royal Canint az anyacégtől, és részvényekbe téve hagyta a tőzsdén, gyarapodni. A részvények árai felszöktek, mikor a Crown Pet Foods 1999-ben, és a James Wellbeloved állateledel márka beleolvadt 2000-ben a Royal Canin részvényeibe.

2001-ben a Royal Canin-t megvásárolta a Mars és elválasztotta a tőzsdéről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése